maanantai 4. huhtikuuta 2011

Vuoden noloin merkintä

86. kulttuuriteko 3.4.2011
Hanna Pakarinen @ Megasale, Tampereen Messu- ja urheilukeskus

Okei, tiedän, että tämä on tosi epäcool merkintä kahdestakin syystä. Ensinnäkään tässä maailmassa ei ole enää ollenkaan coolia tykätä Hanna Pakarisesta - ja joissain piireissä se ei ole koskaan ollutkaan. Toiseksi, onhan tämä aika säälittävää meininkiä, että minut saa houkuteltua keikoille enää vain alennusmyyntien varjolla tai solidaarisuudesta kaverille.

Olen kuitenkin tykännyt Hannasta siitä ensimmäisestä Idols-koelauluhetkestä lähtien ja kuluttanut joskus puhki hänen levyjään. En ole moneen monituiseen vuoteen nähnyt Hannaa livenä, joten Megasale tarjosi kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

Täytyy sanoa, etten erityisemmin arvosta Hannan siirtymistä suomenkieliseen lyriikkaan. Alun totuttelun jälkeen lauleskelu alkoi kuitenkin kuulostaa ihan hyvältä. Eniten keikassa häiritsivät artistin vaatteet. Hannalla täytyy olla stylisti joka on joko sokea tai ilkeä. Muistan monelta aiemmalta keikalta sen, että Hannalla on aina ollut rumia, omituisesti istuvia pussittavia säkkejä, jotka ovat poikkeuksetta mustia. Euroviisut olivat poikkeus, niihin oli tietysti panostettu näyttävällä mekolla. Mustassa värissä ei ole mitään vikaa, mutta jotenkin Hanna onnistuu aina pukeutumaan täysin väärän muotoisiin vaatteisiin, jotka saavat hänet lihomaan. Ärsyttävää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti