torstai 3. maaliskuuta 2011

Yhteenveto helmikuun jälkeen

Leffat: 28
Kirjat: 13
Sarjakuvat: 9
Tv-sarjat: 2
Taidenäyttelyt: 2
Keikat: 2
Festarit/messut: 1
Muut: 1 (Oscar-gaala)

Vaikka tämä nyt tietysti näyttää siltä, että elokuvat valtaavat pian tämän blogin helppoutensa ansiosta, on huomautettava, että olen tänä vuonna jo lukenut enemmän sarjakuvia ja käynyt enemmän taidenäyttelyissä kuin varmaan viimeisten kahden vuoden aikana yhteensä. Blogi siis toimii kannustimena kulttuuritekoihin, kuten oli tarkoituskin.

Olen taas ihan ketusti jäljessä, mutta kärppänä tilanteen tasalla ja lupaan yrittää skarpata viikonloppuna (vaikka onkin synttärijuhlia tulossa). Sopivasti putkahti eilen luukusta Filmtownin kuponkejakin. Helmikuun vika kulttuuriteko on edelleen kirjoittamatta, mutta kirjoitan siitä vasta lukupiirin jälkeen, siis luultavasti huomenna.

Kirjablogeissa liikkuu aina kaikenlaisia haasteita, tyyliin lue sata klassikkoa vuodessa jne jne. En koskaan jaksa osallistua sellaisiin, koska tykkään lukea sitä mitä haluan ja lukupiirin takia luen jo tarpeeksi sellaista mitä en halua. Aamulla sain kahvitäpinöissäni bussissa kuitenkin idean haasteeseen, jota lukijan sopii kokeilla jos huvittaa. Ideana olisi lukea sellaisia kirjoja, joita näkee jonkun muun lukevan bussissa tai kahvilassa tai missä vaan julkisesti. Siihen sisältyisi mukavasti pientä etsintää, jännitystä ja kyttäämistä kun yrittäisi saada kirjan nimen selville. Määrän saa kukin päättää itse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti