sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Tavanomaisia käänteitä


85/365
Ensisilmäyksellä (How I Met Your Mother)
Kuudes tuotantokausi (2010-2011)

Netflix yllätti muutama viikko sitten iloisesti kun huomasin, että Ensisilmäyksellä oli lisääntynyt yhdellä kaudella. Jiihaa.

Sarja on edelleen täyttä laatua ja saa kyllä nauramaan, mutta kutoskaudella juonenkäänteet ovat mielestäni vähän tylsähköjä ja tavanomaisia. Pari harvinaisen masentavaakin jaksoa mahtuu mukaan kun eräs hahmoista joutuu käsittelemään perheenjäsenen menetystä.

Tedin potentiaali deittailijana haaskataan jälleen täysin kun hän ryhtyy haikailemaan naimisissa olevan Zoeyn (Jennifer Morrison) perään. Samalla hän toteuttaa elinikäistä unelmaansa rakentaa pilvenpiirtäjä New Yorkiin. Asioita hankaloittaa se, että Zoey yrittää parhaansa mukaan estää aikeen, koska sen toteuttaminen edellyttäisi historiallisen Arcadia-hotellin purkamista. Rakennushanketta kyllä vatvotaan ees taas, mutta Tedin ja Zoeyn suhde ei ole rahtustakaan kiinnostava ja välillä Zoey saattaa kadota monen jakson ajaksi kaikkien mielestä ja puheista.

Marshall ja Lily yrittävät hankkia perheenlisäystä ja panikoivat vuoroin ajatuksesta että saisivat mitä haluavat, vuoroin siitä etteivät saisi. Barney etsii isäänsä, välillä innokkaammin ja välillä vähemmän. Tämänkin aiheen kimpussa soudetaan ja huovataan. Lopulta aiheen parissa vatvominen saa Barneyn kyseenalaistamaan legen-daarisen elämäntapansa ja kauden viimeisessä jaksossa paljastuukin jokseenkin lohdullinen ylläri. Robin puolestaan haipuu aika lailla taka-alalle, koska tämän elämässä ei kauden aikana tapahdu juuri mitään. Sentään tämän kasarimenneisyydestä kanadalaisena pop-idolina paljastetaan jälleen lisää!

Kyle McLachlan vierailee kaudella karmivana kapteenina, Jorge Garcia piipahtaa heittelemässä riemastuttavia Lost-viittauksia ja Katy Perry esiintyy hyväuskoisena Honeyna. Maury Povich puolestaan putkahtaa yhdessä jaksossa joka nurkan takaa.

2 kommenttia:

  1. Oi! Tämä sarja on aivan loistava! Just katsottiin kavereiden kanssa 2. tuotantokautta illanistujaisissa ja hyvin viihdyttiin. Itse en ole vielä ehtinyt 6. kauteen asti, mutta eiköhän sitä tässä, kun taas ennättää kattelemaan paremmin sarjoja! :) Sinulle muuten on haaste blogissani. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä ihan omanlaisensa komediasarja. Kiitos haasteesta, levitin sanaa. :)

      Poista