torstai 20. kesäkuuta 2013

Kaksi- ja puolivuotisjuhannusarvonta!


Kuten ehkä olette havainneet, kesä ei ole minulle otollisinta bloggausaikaa. Hyvitelläkseni teitä, jotka turhautuneina odotatte uusia postauksia, päätin järjestää arvonnan! Blogini täyttää kesäkuun lopussa kaksi ja puoli vuotta (huh, aika rientää) ja arvonta on ensimmäinen, joka tässä blogissa järjestetään.

Säännöt

Yhden arvan saat lukemalla blogia. Automaattisesti arvontaan osallistuu siis 33 henkilöä. Muut arpaa halajavat, klikatkaa oikeasta sivupalkista Lukijat-otsikon alta sinistä nappulaa, jossa lukee "Liity tähän sivustoon".

Toisen arvan saat linkittämällä tämän postauksen blogiisi, Facebookiin tms. sosiaalisen median muotoon.

Kolmannen arvan saat kommentoimalla tämän postauksen alle vastauksen kysymykseen: Miten pääset bloggausblokista eroon? Jos et itse bloggaa, pystyt ehkä silti samaistumaan tilanteeseen miettimällä, miten saat itsesi lukemaan tenttiin / siivoamaan / katsomaan The Tree of Lifen loppuun tai muuta vastaavaa, mikä ei ollenkaan huvita, mutta on pakko tehdä. Mikäli kommentoit anonyymina, lisääthän kommenttiin jonkin nimenkaltaisen tunnisteen, jolla arvonta voidaan suorittaa.

Ensimmäisenä arvottu voittaja saa valita alla esitellyistä palkinnoista kumman haluaa. Toisena arvottu voittaja saa palkinnon, joka ensimmäiseltä jää jäljelle. Arvonta suoritetaan 30.6.2013 eli blogin kaksi- ja puolivuotissynttärinä.

Palkinnot

(Sohva: IKEA.)

Ensimmäinen palkintosetti sisältää Pekka Töpöhäntä -muistikirjan, Pikku Myy -käsipyyhkeen ja Nifty Little Book Holderin eli pienen tyypin, joka pitää kirjaasi auki samalla kun ahdat kaksin käsin suuhusi ruokaa.


Toinen palkintopaketti koostuu kierrätyspaperista tehdystä pienestä muistikirjasta, Muumimamma-keittiöpyyhkeestä, Sean Stewartin romaanista Matkijalintu ja kahdesta Kirjasto: Jokamiehen oikeus -rintamerkistä.

Onnea matkaan. Älkää hukkuko juhannuksena, sillä ilman lukijoita blogini on vain loputonta yksinpuhelua pimeään bittiavaruuteen!

18 kommenttia:

 1. Ooh, ihana arvonta! Ja ihanat palkinnot! =D Onnea kaksi ja puolivuotiaalle ja hyvää juhannusta! =

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea pian 2,5-vuotiaalle! Ihan mainiot palkinnot. Kolmella arvalla lähden mukaan (linkitin blogiini).

  Minun bloggausblokkiini on auttanut vain aika ja uusien, erilaisten postausteemojen keksiminen (esim. päivän kierrätysasu jne.). Kaunista juhannusta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, olipa hieno linkki. :) Teemat olisi kyllä kivoja, ideoita niihin aina riittää mutta yleensä jostain syystä jää toteuttamatta, höh. (Ja haasteetkin jää aina suorittamatta kun en vaan osaa pysyä ruodussa!)

   Kaunista juhannusta sinulle. :)

   Poista
 3. Juhannuksia toivottelen ja lukemaankin aloin koska blogisi idea oli erittäin mielenkiintoinen.

  Bloggausblokkiin on minulla auttanut itseni töniminen ja muiden asioiden "pannaaminen" Eli niskasta kiiinni ja vaikka nurpuuttaen eteenpäin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tanssin aina pienen voitontanssin pinkin läppärini edessä kun saan uuden lukijan. ;) Kiitos ja hyvää juhannusta!

   Poista
 4. Mulla on pieni lista asioita, joita voin blogata jos tulee taukoa. Jotain helppoa, kuten vaikka "miten minusta tuli bloggaaja" tai "esittele työpöytäsi". Kunhan vaan saa sen ahdistavan muinaisen päivämäärän pois näkyvistä (eli siis edellisen postauksen josta on kulunut aivan liikaa aikaa), ei enää ole niin iso kynnyt blogata lisää. Tai sitten vaihtoehtoisesti etsii jonkun haasteen, johon kuka vaan saa vastata, ja vastaa siihen. (vaikka "valokuvaa päiväsi")

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynnys tosiaan kasvaa samalla kun sitä pelokkaana tuijottaa. Ja sitten pitää vaan harpata. Mutta haasteet kieltämättä ovat helppoja kun ei blogisuoni muuten syki. :)

   Poista
 5. ONNEA 2,5-vuotiaalle! Mukana arvonnassa yhdellä arvalla. Näin kesällä ehtii taas jotain lukemaan ja täältähän sitä löytää hyviä vinkkejä.

  Hyvää kesää!

  VastaaPoista
 6. Onnea 2,5-vuotiaalle blogillesi! :) Ihana huomata etten ole ainoa jolla on kesällä vaikeuksia postailujen suhteen :D Itsellänikin auttaa uudet postausideat, pieni (joka usein venyy liian pitkäksi) hengähdystauko, sekä siskoni painostus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kesällä tökkii kyllä ihan kympillä, vaikka ajatuksena kesä tuntuu siltä että sitten ehtii tehdä ihan mitä vaan rauhassa. Pöh. No ehkä jonkun kesän tai edes kesäloman vietän vaan kotimaassa ja kotona ilman töitä ja sitten oikeasti ehdinkin. Heh, onneksi mua ei kukaan painosta bloggaamaan, siitä menen vaan enemmän lukkoon enkä kiusallanikaan tee sitä mihin painostetaan. :P

   Poista
 7. Paljon onnea 2½ vuotiaalle. Kyl se bloggaus innostus palaa kun alkaa syksy sateet.

  VastaaPoista
 8. Tokihan osallistun (kahdella arvalla), onpa hienot palkinnotkin! Ensimmäisenä tietysti onnea blogillesi, 2,5 vuotta on oikein mainio ikä. :)

  Minulla ei ole tainnut ikinä olla kamalaa blokkia, mutta yleiseen viitsimättömyyteen on auttanut muiden blogien selailu ja ideoiden nyysiminen, eikun siis vaikutteiden saaminen. ;) Ja jos saa kommentteja, intoa tulee ainakin minulle lisää. Siihen ei tosin taida voida suoraan vaikuttaa.

  Helteistä kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa totta, "vaikutteiden saaminen" on tietty hyvä idea. Yleensä olenkin pysytellyt kaukana koko blogimaailmasta kun olen itse jumissa.

   Kaksi ja puoli vuotta on 1/11 elämästäni. :O Hui!

   Poista
 9. Onnea 2-5 -vuotistaipaleen johdosta! Uh, blokkia on taas kestänyt määrittämätön aika - vaikka kiinnostavia asioita on maailma väärällään. Ehkä tuo kirjoittaminen suuntautuu niin vahvasti kirjeiden kirjoittamisen puolelle, että jäljelle jää enää jämät :) Vapaa-ajan rytmittäminen fiksusti auttaa tähänkin asiaan.

  minni42@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Mukana arvonnassa yhdellä lukijan perusarvalla. Blogiblokista en osaa sanoa mitään, blogittomana (toistaiseksi, vielä). Tuo blogijumin pelko onkin ehkä juuri se asia, joka on estänyt oman blogin perustamisen.

  VastaaPoista