maanantai 1. huhtikuuta 2013

3D vihdoin tarpeelliseen käyttöön!


Vihdoin, vihdoin se on täällä! Kauan jatkoa kaivannut ysäriklassikko Spice World tulee uudelleen - kolmedeenä! Varmaankin muistatte, että kapinoin aiemmin lättänäversioiden puolesta, mutta kun kyseessä on leffa, jonka kävin kolmesti katsomassa elokuvateatterissa (samoin kuin Titanicin), on vain oikeus ja kohtuus, että se viimein "muodistetaan" ja tuodaan jälleen uuden sukupolven ulottuville.

Spice Girls ja girl power muuttivat aikanaan elämäni suunnan ja Spice World -leffa oli tyttöenergia-aatteen julkilausuma, jonka miespuoliset kriitikot yksissä tuumin lyttäsivät maan rakoon pelätessään maailmanlaajuisen emansipaation viimein toden teolla alkavan. 1990-luvun kriitikoiden murskavaikutus näkyy vieläkin mm. IMDB:ssä, jossa leffa on kerännyt yleisarvosanan 3/10. Toivottavasti elokuvan uuden tulemisen myötä yhä uudet nuoret naiset kokevat heräämisen.

Jotta leffa ei vaikuttaisi silkalta rahastukselta, siihen on lisätty poistettua materiaalia (mm. pari nänninvilautusta - siis kolmedeenä!) ja "kehyskertomus", jossa ikääntyneet maustetytöt muistelevat kaljatuoppien äärellä seikkailujaan omakotitalon kokoisella keikkabussillaan.

En malta odottaa. Boing boing!

(Ps. Aprillia!)

2 kommenttia:

  1. Spice World, hajosin! Mä olen nähnyt sen vaan kerran, mutta nyt aion katsoa monta kertaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä semmonen elokuva että joka katselukerralla siitä löytää jonkin uuden ulottuvuuden! ;)

      Poista