tiistai 24. huhtikuuta 2012

Kunnia niille joille se kuuluu

Rymysin viikonlopun nettipimennossa nimeltämainitsemattomassa synnyinkaupungissani ystäväni valmistujaisissa, ja kun palasin kotiin, internetin ihmemaassa odotti minua tämä iloinen yllätys.


Pihi nainen palkitsi minut elämäni ensimmäisellä blogitunnustuksella kommentoiden blogiani näin:

"Kulttuuria joka päivä vuoden jokaisena päivänä. Tykkään kovasti! Viihteellisellä (ja viihdyttävällä) otteella kirjoitettuja arvioita leffoista, kirjoista, keikoista, festareista.. Kaikesta mahdollisesta kulttuuriin liittyvästä! Olen lisäksi saanut blogista mainioita vinkkejä siitä, miten kulttuurista pääsee nauttimaan kohtuuhintaan."

Olenkin tässä pari päivää vain tanssahdellut ilosta ja valmistellut mittavaa kiitospuhetta, joka jättää parhaatkin Oscar-puheet varjoonsa. Mutta jääköön se toiseen kertaan ja todettakoon vain että kiitos. Olen todella otettu tästä palkinnosta. (Ehkäpä printtaan ja kehystän sen!) Erityisesti sydäntäni lämmittää se, että pihistelyvinkeistäni on ollut jollekulle iloa.
Ja nyt on aika laittaa tunnustukset jakoon muille bloggareille!

Liebster tarkoittaa "rakkain" tai "rakastettu", mutta se voi tarkoittaa myös suosikkia. Liebster-palkinnon ajatuksena on saada huomiota blogeille joilla on alle 200 seuraajaa.
Tunnustuksen säännöt:
1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi sen sinulle.
2. Valitse viisi suosikkiblogiasi (joilla siis alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.
3. Kopioi ja liitä palkinto blogiisi.
4. Toivo, että ihmiset joille lähetit palkinnon antavat sen eteenpäin heidän viidelle suosikkiblogilleen!
Ja tättädädää, annan Liebster-tunnustuksen seuraaville blogeille:

Alaks olee? Nuori nainen pui objektiivisesti ja uskomattoman tarkkanäköisesti kaikenlaista ihmissuhteisiin liittyvää. "Kirjoittaja ei ole sosiologi, psykologi, eikä mikään muukaan -logi, eikä pyri olemaan ainoa eikä viimeinen totuus", mutta siitä huolimatta hän havainnoi maailmaa kiinnostavasti ja usein virkistävästi eri vinkkelistä kuin minä itse.

Pikkurilli. Uusi ja lupaava kulttuuriblogi, jonka kirjoittaja kertoo olevansa addiktoitunut kulttuuriin. Aktiivinen ja innostunut bloggaaja uskaltaa sanoa mitä haluaa ja miten haluaa.

Usko, toivo ja Pakkaus. Tämä blogi varmasti hukkuu tunnustuksiin. Hervottoman huumorintajun ja mahtavan itseironian tajun omaava äiti-ihminen raportoi joskus jopa inhorealistisesti kotielämänsä kulusta. Mukana on myös mainiota katsauksia mammamuodin kuumimpiin uutuusvillityksiin!

Wedding Roulette. Hääblogi, joka perustuu ennen kaikkea ihastuttaviin ideakuviin. Blogin lukeminen saa minut toivomaan, että saisin kutsun näihin häihin. Valitettavasti bloggaajan hääpäivä lähestyy uhkaavasti ja blogi tulee pian tiensä päähän. Toivon, että kirjoittaja alkaa pitää tyyli- ja sisustusblogia elämässään rouvashenkilönä!

Pahaa puhetta. Kirjoittaja puhuu pahaa (ja joskus ihan hyvääkin) blogeista ja muista asioista joihin netissä törmää. Hauska ja kiinnostava idea!

3 kommenttia:

 1. No oho! Miten mun blogi on päätynyt tälle listalle? Tuli heti tarve vähätellä blogiani: no eihän siinä mitään kovin ihmeellistä ole, kunhan vain kirjoittelen... "Aktiivisuuteni" johtuu vain siitä, että siirrän edellisen blogini tekstejä uuteen blogiini. Mutta KIITOS tunnustuksesta! Pitää vähän sulatella. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, halusin tällä rohkaista pysyttelemäänkin aktiivisena. :)

   Poista
 2. Tuhannesti kiitoksia <3 Täytyykin tarttua haasteeseen, jahka ennätän!

  VastaaPoista