lauantai 25. helmikuuta 2012

Loput Oscar-tyrkyt lyhyesti

Joistain leffoista ei vaan keksi sanottavaa vaikka kuinka haluaisi. Tässä siis tiiviisti Oscar-ehdokkaat jotka olen tähän mennessä sivuuttanut.

Piiat (The Help) (2011)

Laitoin kynsiäni samalla kun katselin tämän, joten kenties sen vuoksi missasin jotain olennaista. Rotusortoa käsittelevistä leffoista ja kirjoista tulee aina lievästi epämiellyttävä olo, mutta sen suurempia tunteita Piiat ei minussa herättänyt.Albert Nobbs (2011)

Vähään aikaan masentavin leffa jonka olen nähnyt. Pelko päähenkilön tulemisesta nolatuksi ja viha Mia Wasikowskan roolihahmoa kohtaan estivät nauttimasta elokuvasta täysillä. Glenn Close ja Janet McTeer tekevät loistavat roolit.Pappi lukkari talonpoika vakooja (Tinker Tailor Soldier Spy) (2011)

En ole koskaan ollut juonesta niin pihalla kuin tätä elokuvaa katsoessani. Jatkuva nukahtelu ei varmaankaan auttanut asiaa.Sotahevonen (War Horse) (2011)

Eeeeeeeppinen. Vältä kaikin keinoin mikäli et rakasta sotaelokuvia ja/tai eläinleffoja, joissa joku superälykäs eläin löytää aina tiensä kotiin ja ihmisten sydämiin. Spielbergiläinen loppuimellys on kerrassaan kestämätön auringonlaskun punaamaa maisemaa myöten. Ja hei, mihin elokuvista on kadonnut romantiikka? Ainakin viisi kymmenestä parhaan elokuvan kategoriassa ehdolla olevista leffoista on romantiikasta täysin vapaita. (No okei, onhan Sotahevosessa vähän romantiikkaa jos haluaa sitä nähdä, nimittäin hevosten välillä.)


Huomenna, ennen kuin julkkikset alkavat astella punaista mattoa pitkin Kodak-teatteriin, julkistan oman palkintoni nimen, kuvan ja voittajat. Pysykää tietokoneidenne läheisyydessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti