perjantai 26. kesäkuuta 2015

Mainiota matkalukemista


Neljä vuotta sitten kirjablogeissa hehkutettiin Emma Donoghuen kirjaa nimeltä Huone jo ennen kuin sitä oli suomennettu. Luin kirjan itse kolme vuotta sitten suomennoksen ilmestyttyä ja olin etukäteen kyllästetty kaikenlaisilla mielikuvilla ja odotuksilla. Nyt luin kirjan uudestaan muistellen, että jos ei muuta niin ainakin se oli koukuttava ja nopeasti luettu. Vietimme juhannusta Tallinnassa ja kirja oli mukanani matkalla. Usein matkalukeminen meinaa jäädä laukun pohjalle häiritsemään, koska siihen on vaikea reissussa keskittyä, mutta tällä kertaa luin mielelläni iltaisin ja bussimatkoilla. Kirja tempaisi täysin mukaansa toisellakin kertaa ja voin varauksetta suositella sen lukemista, mikäli se vielä on jäänyt joltain tekemättä. 2012 kirjoittamani postauksen voi lukea tästä.

Juustokakkua Tallinnassa.

Kesätyöni alkoi viime viikolla ja bloggaamiselle ynnä muulle on jälleen entistäkin vähemmän aikaa. Projekti Koskisen kanssa jatkuu ja dekkareiden lukeminen tuntuukin tähän ajankohtaan juuri oikealta valinnalta. Toivottavasti sade joskus lakkaa ja pääsen myös rannalle lukemaan. Sitä odotellessa muutama reissukuva Tallinnasta.

Näkymä hotellin ikkunasta.

Pakollisia turistinähtävyyksiä.

Kaupungissa oli meneillään kukkanäyttely, johon kuului mitä kummallisimpia puutarhataideteoksia. Haluaisitko tällaisen somisteen siirtolapuutarhamökkisi pihalle?

Estonian uhrien muistomerkki.

Armani lipittää spritzeriä. Hörps!

1 kommentti:

  1. Hui miten kauheita nuo päät ruohikossa :) Muuten vaikuttaa hyvältä tuo Tallinna.

    VastaaPoista