torstai 7. helmikuuta 2013

"...dary!"


30/365
Ensisilmäyksellä (How I Met Your Mother)
Kolmas tuotantokausi (2007-2008)

Hupsis, tämähän meni nopeasti. Pahoittelen, mikäli blogini alkaa vaikuttaa hieman itseään toistavalta. Lohdutuksena voin sanoa, että Netflixissä on tällä hetkellä saatavilla enää kaksi tuotantokautta, joten pian varmasti siirryn uusien juttujen pariin. Älä lue punattuja osuuksia tästä tekstistä jos et ole vielä katsonut koko kakkoskautta.

Kolmoskaudella Ted on jälleen sinkku ja Barney on asiasta riemuissaan. Yhdessä miehet kellistävät naisia ja aika ajoin Ted alkaa jo epämiellyttävästi muistuttaa Barneyta käytöstavoiltaan. Robin palaa pitkältä lomalta henkistyneenä ja itsensä, sekä uuden poikaystävän (Enrique Iglesias) löytäneenä. Lily ja Marshall ovat onnellisesti naimisissa ja ottavat suhteessaan seuraavan askeleen hankkimalla asunnon. Maksun jälkeen unelmakodista paljastuu kuitenkin kamala vika, jota ei enää voi olla huomaamatta, kun sen kerran on huomannut. Lily yrittää pakkomielteisesti olla aikuinen ja järjestää ensimmäisen kypsän kiitospäiväjuhlansa vaimona, mutta Marshall muuttaa juhlapyhän Slapsgivingiksi ja uhkaa siten Lilyn aikomuksia.

Kauden aikana pohditaan, miten ystävyys exän kanssa onnistuu ja havainnoidaan, kuinka vanhan ystävän tapaaminen saa ihmisen taantumaan takaisin sille tasolle, jolla on ystävän kanssa aikaa viettänyt. Barneyn iskuyrityksiä varjostaa mystinen nainen, joka käy vaivihkaa varoittamassa uhreja Barneyn todellisesta luonnosta. Etsiessään mysteerinaista Barney joutuu kyseenalaistamaan iskumetodinsa ja tapaamaan useita vihaisia naisia menneisyydestään.

Ted täyttää kolmekymmentä ja Barney rikkoo pahasti omia sääntöjään, Bro Codea. Robinin pimeästä ostarimenneisyydestä nähdään ja kuullaan hieman lisämateriaalia. Vihjeitä siitä, kuinka Ted tapasi lastensa äidin, alkaa tipahdella hiljalleen viittauksina keltaiseen sateenvarjoon. Kausi loppuu hieman ärsyttävään yllätysratkaisuun, jota ei mielestäni pedata ollenkaan uskottavasti kauden kuluessa. Toivottavasti olen väärässä, mutta juonenkäänne vaikuttaa tylsältä flopilta, joka neloskaudella lakaistaan maton alle.

Kolmoskauden aikana sarjassa vierailee useita julkkiksia, kuten Heidi Klum, Britney Spears, James Van Der Beek ja Mandy Moore.

2 kommenttia:

  1. Oi että, tykkäsin kolmennaesta kaudesta ja katsoin sen huiman nopeasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä meni sutjakkaasti. Siinä olikin muuten vaan 20 jaksoa eli kaks vähemmän kuin ekalla ja tokalla kaudella. Nelosessa onkin sitten jo 24. :)

      Poista