maanantai 4. helmikuuta 2013

"It's gonna be legen... wait for it..."


28/365
Ensisilmäyksellä (How I Met Your Mother)
Toinen tuotantokausi (2006-2007)

Perässähiihtämisen hyvä puoli on se, että kun alkaa perehtyä kuumiin juttuihin vuosia kaikkien muiden jälkeen, sen jutun uusia osia ei - ainakaan aluksi - tarvitse odotella, vaan ne voi napsia jostain käsiinsä helposti ja koukuttua rauhassa. (Olen niin iloinen, että luin Twilight-kirjat vasta kun ne oli jo kaikki suomennettu ja leffoistakin kolme tehty!) Tulevaisuuteni on turvattu ainakin viiden tuotantokauden mitalta Netflixissä. Jess.

Sarjan ensimmäinen kausi keskittyi esittelemään päähenkilöt ja kaveriporukan dynamiikan. Sen juonenkäänteet olivat lähinnä Tedin lukuisia yrityksiä valloittaa sitoutumishaluttoman Robinin sydän. Kauden loppu oli toisille onnellinen ja toisille onneton. (Juuri kaikkien sarjojen kaikkien kausien viimeinen jakso muuten on erityisen rankka jos seuraavaa kautta joutuu odottelemaan vaikka koko kesän. Ehkä katsominen kannattaisikin lopettaa toiseksi viimeiseen jaksoon kunnes takeita seuraavasta kaudesta on olemassa. Varmaankin olette joskus katsoneet vaikka Salkkareiden kevään viimeisen jakson ja tiedätte millaista kihinää se aiheuttaa, vaikkette edes enää seuraisi sarjaa.)

Toinen kausi keskittyy aika pitkälti onnelliseen parisuhde-eloon. Pariskuntien uinuessa talviuntaan lököhousuissaan lautapelien äärellä Barney joutuu saalistamaan yksin baareissa. Kauden aikana suunnitellaan häitä, vietetään polttareita ja muutetaan yhteen - vai muutetaanko? Kuullaan tarinoita siitä miten päähenkilöt menettivät neitsyytensä, huomataan että arkkitehdit saavat naisia ja selvitetään pakkomielteisesti Robinin suurta salaisuutta, jonka vuoksi tämä kammoaa ostareita. Vaikka elämäntilanteet ovat jatkuvasti murroksessa, toisella tuotantokaudella vallitsee vielä hyvin samanlainen henki kuin ensimmäisellä. Tykkään!

4 kommenttia:

 1. :D Minä sain ykköskauden tänään katsottua. Kohta kakkoskausi

  VastaaPoista
 2. Sain tänään kakkoskauden katsottua ja arvelin että se loppuu aika lailla niin miten loppui, mutta se oli tosi hyvin käsitelty! En olisi jaksanut katsoa eroamisdraamaa. Kättentaputus heille, kokonainen kausi yhdessä melkein ilman draamaa! Ihanan rentouttavaa.
  Barneysta, ei korjaan: Swarleysta, voisi tehdä kunnon analyysit sen menneisyyden perusteella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, nautin suuresti siitä parisuhdeseesteisyydestä, joskin loppu oli hienoinen shokki ja tuli vähän huijattu olo.

   Swarley-parka on jäänyt vaille isän mallia ja on siksi ihan hukassa elämässään. :/

   Poista