maanantai 31. maaliskuuta 2014

Project 333: 1/4 eli läpystä vaihto!


Maaliskuu vierähti osittain jo kyllästyttävienkin vaatteiden parissa, vaikka löysinkin uusia tyydyttäviä yhdistelmiä. "Jokerivarastostani" jouduin lainaamaan kolmen kuukauden aikana vain yhden vaatteen: ensimmäisessä kuvassa näkyvän boleron. Maaliskuun aikana en myöskään ostanut yhtään vaatetta, asustetta tai muutenkaan mitenkään epämääräisesti vaatteisiin viittavaa, kuten esimerkiksi lankoja. Jei!

Eilen avasin kellarissa mujuneen jätesäkki-ikeankassi-viritykseni, jonka Armani-raukka selkä vääränä raahasi sisään eräänä iltana. Kuvittelin etukäteen, että vaatepussin avaaminen tuntuisi siltä kuin olisi saanut läjän uusia vaatteita ja valinnanvaraa seuraaville kolmelle kuukaudelle olisi kerta kaikkiaan liikaa, kuten ensimmäisellä kerralla. Huomaan kuitenkin, että suurin osa ensimmäiselle kierrokselle valitsemistani vaatteista on niin toimivia, että tahdon pitää ne edelleen aktiivikäytössä. Osa on toki osoittautunut epäkäytännöllisiksi ja ennen kaikkea valokuvien perusteella lihottaviksi ja ne saavat painella jäähylle.

En ole vielä valinnut lopullista kokoelmaa huhti-kesäkuuksi, mutta siihen tulee kuulumaan suunnilleen 20 vaatetta, jotka kuuluivat jo tammi-maaliskuun valikoimaan, ja loput kolmisentoista ovat siten uusvanhoja tuttavuuksia. Aikakausi huhtikuusta kesäkuuhun on aika hankala, koska se saattaa kattaa vaikkapa 40 lämpöasteen laajuisen ilmastoskaalan, jota ei pysty ennakoimaan. Saattaa tulla vielä ihan talvi ja toisaalta voidaan kokea hellettäkin. Tärkeimmäksi aseekseni taistelussa sään arvaamattomuutta vastaan valitsenkin kaikkiaan kolme takkia kolmen kuukauden ajalle. Kenkiä, huiveja, koruja, säärystimiä, leggingsejä (paitsi feikkinahkaleggingsini, koska pidän niitä enemmänkin housuina) tms. asusteita en edelleenkään sisällytä projektiin, joten jonkin verran pelivaraa on.

Seurataksesi vanhempia tähän projektiin liittyviä juttuja klik-klik-klikkaa oikealla Project 333 -linkkiä tai -tägiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti